Kwaliteit

Telrol produceert een breed scala aan zelfklevende etiketten, kratkaarten, tickets, booklets, films etc.. Ultramoderne persen zorgen voor een unieke en hoge kwaliteit.

Procesbeheersing staat centraal in het bedrijfsmodel bij Telrol en om dat te bereiken vinden veel metingen in het proces plaats. Hiervoor beschikt Telrol over een uitgebreide serie meetinstrumenten, zoals bijv. spectraal-meter voor kleurenanalyse, proefdrukappatuur en 100% inspectiesystemen.

In onze productie wordt gebruik gemaakt van speciale scanners die na het instellen van de drukpers het drukbeeld vergelijken met de gecontroleerde + goedgekeurde PDF.  Tijdens het produceren en afwerken wordt dit nogmaals geïnspecteerd. 

De etiketten van Telrol worden in veel gevallen ingeprint en verwerkt op snelle verpakkingslijnen. Telrol beschikt juist op dit gebied over uitgebreide ervaring en expertise.

Van ieder product worden uitgebreid alle specificaties vastgelegd in ons systeem. Iedere wijziging wordt opgenomen in de productgegevens, zodat de juiste uitvoering altijd verzekerd is.
Deze informatie is beschikbaar voor klanten in de vorm van een PDF.

Door al deze maatregelen kan Telrol een permanent hoge kwaliteit van de etiketten waarborgen.